Bewegen

Op deze webpagina vind je plekken waar je in Gooise Meren lekker mee kunt bewegen. Je kan contact opnemen met de betreffende orgaisaties voor meer informatie of om aan te melden. Download hier een kaart met alle activiteiten.

Wandel en/of fietsclub - Maatjesproject

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek heeft het doel om mensen die door sociale, lichamelijke en psychische problemen in een isolement zijn geraakt, in contact te brengen met vrijwilligers. De deelnemers en de... Lees verder...

Tochtje op de Duofiets - Versa Welzijn

Het Maatjesproject en Versa Welzijn stellen een duofiets beschikbaar voor mensen uit Gooise Meren. Deze mooie fiets heeft zelfs trapondersteuning waardoor het heerlijk makkelijk fietst. Hij is kosteloos voor één dagdeel te... Lees verder...

Sport om de Hoek

Is sporten bij een sportvereniging voor jou te druk, te veel of te snel, maar wil je wel samen met anderen sporten? Kom dan bij ons meedoen!

Kickboksen meiden Jeugd

Kickboksles voor meiden geeft de deelnemers tools en inzichten over hoe ze kunnen omgaan met hun energie, agressie en grenzen aangeven. Plezier in het bewegen staat centraal. Doe je mee?