Laden Bijeenkomsten

Aanstaande Bijeenkomsten

Bijeenkomsten Zoeken en weergeven navigatie

januari 2021

Cursussen van het Herstelnetwerk

1 januari, 2021 - 1 januari, 2022

  Bekijk de cursussen en bijeenkomsten van het Herstelnetwerk hier: Herstelnetwerk.nl/cursussen      

Meer weten »

september 2021

MeeDoen met Mindfulness – Introductieavond

30 september @ 19:30 - 21:30

MeeDoen met Mindfulness voor de "smalle beurs" Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammergenoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, angst of somberheid,  chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel - dat is het zeker niet - maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar…

Meer weten »

oktober 2021

Coach Café

12 oktober @ 19:30 - 21:00

Terug in wijkcentrum Uit-wijk: Coach Café 2021/2022! Onze coach/gespreksleider is Erol, een ongelofelijk inspirerende man die speciaal voor ons zijn kennis en ervaring komt delen in interactieve bijeenkomsten. We behandelen verschillende interessante onderwerpen en ontdekken waarom je doet wat je doet. We gaan met elkaar op onderzoek uit en rollen in nieuwe denkwijzen en gedragsveranderingen.  

Meer weten »

Alzheimer Café Naarden

19 oktober @ 19:30 - 21:00

Het Alzheimer Café is een maandelijkse ontmoetingsplaats voor mensen die zorgen voor iemand met dementie (bijvoorbeeld de ziekte van Alzheimer), mensen met (beginnende) dementie, professionals en andere belangstellenden. Bij elke bijeenkomst is er aandacht voor een onderwerp en gelegenheid voor vragen, advies en contact. Dit in een vriendelijke en veilige omgeving met begeleiding door ervaringsdeskundigen, professionals en vrijwilligers.  

Meer weten »
+ Exporteer Bijeenkomsten