Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Je hoeft niet alleen!

Is de drempel voor jou ook soms zo hoog? Heb jij behoefte aan een maatje die met je mee op pad gaat? Wij hebben enthousiaste maatjes die graag samen met jou willen kijken naar wat er bij je past. 

Onze maatjes hebben zelf vaak ook te maken gehad met deze drempel. Zij begrijpen hoe lastig het soms is en kunnen je daarom goed ondersteunen.
Eerst wordt er kennis gemaakt met je maatje en kijken jullie samen of er een match is. Daarna gaat jouw maatje met je mee naar de activiteit van jouw keuze.

Neem je contact met ons op?
Maatje nodig of zelf maatje worden? Wij helpen je graag op weg!
E-mail: info@maatjesprojectgooi.nl
Tel: 035 737 01 63

Algemene informatie van het Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek heeft het doel om mensen die door sociale, lichamelijke en psychische problemen in een isolement zijn geraakt, in contact te brengen met vrijwilligers. De deelnemers en de vrijwilligers – de Maatjes – ondernemen samen activiteiten, waarbij ontspanning, onderling contact en het doorbreken van sociaal isolement voorop staan. Het project is bestemd voor mensen uit Hilversum, Naarden, Muiden, Bussum, ’s Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Breukeleveen en Weesp.

Wilt u maatje worden of zoekt u een maatje? Klik hier om u aan te melden.

Ontmoet & Groet inloop Bussum

Elke donderdag van 13:00 tot 15:00 uur organiseren wij een Ontmoet en Groet inloop met activiteit. Deze activiteiten zullen in ieder geval wandelen, fietsen en samen lunchen zijn. We organiseren steeds 1 activiteit per week. Elke Ontmoet en Groetinloop beginnen we met koffie/thee en even bijpraten, later in de middag start de activiteit. Deelname aan de activiteit staat je vrij, je mag ook gezellig blijven koffiedrinken.

Elke donderdag van 13:00 tot 15:00 uur. U bent van harte welkom!
Locatie: Poststraat 11 in Bussum

Contact: 035-7370163 of bussum@maatjesprojectgooi.nl