Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Je hoeft niet alleen!

KLIK HIER voor de Tandemmaatjes Flyer 

Is de drempel voor jou ook soms zo hoog? Heb jij behoefte aan een maatje die met je mee op pad gaat? Wij hebben enthousiaste maatjes die graag samen met jou willen kijken naar wat er bij je past. 

Onze maatjes hebben zelf vaak ook te maken gehad met deze drempel. Zij begrijpen hoe lastig het soms is en kunnen je daarom goed ondersteunen.
Eerst wordt er kennis gemaakt met je maatje en kijken jullie samen of er een match is. Daarna gaat jouw maatje met je mee naar de activiteit van jouw keuze.

Neem je contact met ons op?
Maatje nodig of zelf maatje worden? Wij helpen je graag op weg!
info@maatjesprojectgooi.nl
Tel: 035 737 01 63

Algemene informatie van het Maatjesproject Gooi en Vechtstreek

Stichting Maatjesproject Gooi en Vechtstreek heeft het doel om mensen die door sociale, lichamelijke en psychische problemen in een isolement zijn geraakt, in contact te brengen met vrijwilligers. De deelnemers en de vrijwilligers – de Maatjes – ondernemen samen activiteiten, waarbij ontspanning, onderling contact en het doorbreken van sociaal isolement voorop staan. Het project is bestemd voor mensen uit Hilversum, Naarden, Muiden, Bussum, ’s Graveland, Kortenhoef, Loosdrecht, Ankeveen, Nederhorst den Berg, Breukeleveen en Weesp.

Wilt u maatje worden of zoekt u een maatje? Klik hier om u aan te melden.

Het Maatjesproject biedt op de donderdagmiddag in de oneven weken een gezellige koffie-inloop op de poststraat 11 van 13:30 tot 15:30 uur. Ook kunt u met ons wandelen, fietsen en koken. U bent van harte welkom!