Koffie om een nieuwe hoek

Bezoekers kunnen bij Koffie Om de Hoek een kopje koffie drinken en een praatje maken. Uitgangspunt is altijd: je mag zijn wie je bent, alles mag, niets moet. Het gaat om warmte, gezelligheid en veiligheid voor iedereen die psychisch problemen heeft (gehad) en voor mensen die het gewoon hartstikke gezellig vinden om wekelijks met elkaar koffie te drinken.

Deelnemers ontmoeten in het wijkcentrum lotgenoten, maar ook andere wijkbewoners. Voor sommige deelnemers is dit een van de weinige momenten in de week is dat zij ‘onder de mensen’ zijn. Zij geven aan dat ‘Koffie om de Hoek’ voor hen een plek is waar zij zichzelf kunnen zijn en al het ‘moeten’, dat zij op veel andere plekken ervaren, los kunnen laten.

Veel mensen met psychische problemen vinden het moeilijk om de stap te zetten naar een activiteit. Om de Hoek activiteiten zijn laagdrempelig. Bij deze activiteiten mag je vallen en opstaan: het mag ook niet goed gaan. Wanneer iemand toe is aan een volgende stap, zoals vrijwilligerswerk of reguliere activiteiten, kan hij of zij daarbij begeleid worden.

Waar en wanneer?

Iedere donderdag van 13:30 tot 15:00 uur in wijkcentrum de Uit-Wijk aan de Dr. Schaepmanlaan 10 te Bussum
Loop gewoon eens binnen of maak een afspraak met Patricia Nikolic voor een kennismaking

pnikolic@versawelzijn.nl
06-82305504