Jamsessie

Jongeren met een psychisch of psychosociaal probleem kunnen in het wijkcentrum Uitwijk in Bussum muziek maken met buurtbewoners en daardoor aansluiting vinden in de wijk.

De medewerkers van Kwintes (RIBW) Mariastraat en het Jongerenwerk Gooise Meren hebben de handen ineengeslagen om jongeren te verbinden met de buurt en ze vanuit een positieve natuurlijke flow in hun eigen kracht te zetten. Dit doen we door een hele gave Jamsessie, begeleidt door muzikanten die zelf ook last hebben gehad van psychische problemen. Zij weten als geen ander hoe belangrijk muziek is!

We gaan gewoon een lekker potje jammen. Ongeacht je achtergrond of de problemen waar je mee te maken hebt. Het gaat om muziek maken.

De Jamsessie is voor jongeren tussen 16 en 24 jaar uit met een psychisch of psychosociaal probleem. Met name voor de jeugd die begeleidt woont. Daarnaast is de jamsessie voor alle buurtbewoners die affiniteit hebben met muziek. We hebben al best wat muzikanten bij elkaar die meespelen en zorgen voor een (bijna) professioneel geluid!

Iedere eerste woensdag van de maand om 20:00 uur Wijkcentrum Uit-Wijk Dr. Schaepmanlaan 10 Bussum.