Herstelnetwerk: Samen koken bij de Gebakken Peren

Een plek voor ontmoeting waarbij gezelligheid en samen eten centraal staat. Iedereen die woont in de regio Gooi en Vechtstreek is welkom.

Elke laatste vrijdag van de maand komen we samen op de Mauritzhof voor een maaltijd en een gezellige activiteit. De toffe peertjes zorgen voor een lekkere maaltijd en daarna is er tijd om gezellig wat samen te doen.

Ben je benieuwd wat er deze maand op het programma staat? Dat kun je dit vinden op onze facebook pagina https://www.facebook.com/respijtretrovo. Of stuur een email naar retrovo@ggzentraal.nl 

 

Informatie

Startdatum          Doorlopend

Duur                    Elke laatste vrijdagavond de maand

Tijd                      18:00 – 20:30 uur

Locatie                GGz Centraal Maurtizhof, Hooftlaan 26, Bussum

 

Wil je mee eten dan vragen we een bijdrage van €3,50 en vragen we je om jezelf aan te melden. Neem contact op via retrovo@ggzentraal.nl of telefoonnummer 06-57739804. Als je geen mail terugontvangt, kijk dan even in je spam.

Natuurlijk kun je ook helpen als Toffe Peer! Samen doen we verschillende taken. Daarbij kun je denken aan boodschappen doen, koken, tafels dekken, afruimen en schoonmaken. Heb je een idee voor een menu of wat we eventueel kunnen doen als activiteit? Dan vinden we het leuk om dit te horen!

Koken bij de Gebakken Peren is een plek voor ontmoeting waarbij koken en samen eten centraal staan. Iedereen is welkom die woonachtig is in de regio Gooi en Vechtstreek.

Samen doen we verschillende taken. Daarbij kun je denken aan boodschappen doen, koken, tafels dekken, afruimen en schoonmaken. Heb je een idee voor een menu, dan vinden we het altijd leuk om deze te horen!