Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

MeeDoen met Mindfulness voor inwoners van Muiden & Muiderberg

1 september, 2020 - 30 september, 2020

Introductie-workshop 
Bij voldoende belangstelling organiseren we in de 2e helft van september in Muiden of Muiderberg een introductieworkshop voor iedereen die meer wil weten over mindfulness en deze cursus. Je maakt kennis met de trainer en je ervaart alvast een beetje wat zo’n mindfulness cursus nu eigenlijk inhoudt.

Voor wie? 
De Basiscursus Mindfulness bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus is bestemd voor mensen die graag een mindfulness cursus zouden willen doen, maar daarvoor niet de financiële middelen hebben. Je betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor de hele cursus, inclusief werkboek. Waar de cursus precies wordt gegeven is nog niet bekend, maar zeker is dat dit in Muiden of Muiderberg zal zijn.

“er valt een last van me af, ben zoveel rustiger”
“mindfulness heeft me echt geholpen”
“ik heb handvatten gekregen om mijn problemen wat behapbaarder te maken, minder te piekeren en beter te slapen”.

Dit zijn een paar uitspraken van deelnemers die deze cursus al hebben gevolgd.

Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammergenoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, angst of somberheid, chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel – dat is het zeker niet – maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar op momenten dat het leven even niet mee zit.

Aanmelden
Als je deze workshop graag wilt bijwonen, geef je dan op door je aan te melden op onderstaand e-mail adres. Bellen mag ook. Je aanmelding is helemaal vrijblijvend en verplicht je tot niets. Omdat we rekening moeten houden met de 1,5 meter maatregel gaan we op zoek naar een passende ruimte zodra we weten hoeveel aanmeldingen er zijn. Begin september ontvang je een uitnodiging met informatie over datum, plaats en tijd.

We hebben tot nu toe deze cursus al vier keer met veel succes gegeven in wijkcentrum Uit-Wijk in Bussum. Nu zijn de inwoners van Muiden en Muiderberg aan de beurt. Dus mail of bel en meld je aan. Dan zie ik je in september graag bij de workshop.

Marie-Anne

Informatie & aanmelden
lesinmindfulness.nl
info@lesinmindfulness.nl
06 245 93 632

Gegevens

Begin:
1 september, 2020
Einde:
30 september, 2020