Join Us (samenkomst jongeren 12 t/m 25 jaar) - Versa Welzijn

Maak vrienden bij Join us

Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Tweewekelijks ontmoeten jongeren elkaar. Join us helpt jongeren die het lastig vinden om contact te maken met leeftijdsgenoten. Tweewekelijks ontmoeten jongeren elkaar. Er is een tiener groep en een jong volwassenen groep. Samen doen ze allerlei activiteiten die ze zelf bepalen en organiseren. Denk aan gamen, film kijken, spelletjes doen of externe activiteiten. Tijdens de avonden zijn er begeleiders aanwezig die de jongeren helpen met het ontwikkelen van een positief denkbeeld, verbeteren van sociale vaardigheden, het invullen van hun vrije tijd en het opbouwen en onderhouden van een eigen passend netwerk.

Drempelvrees

“Ik vond het spannend om naar Join us te gaan. En ook een beetje stom!”, zegt Meryem (17 jaar). Ze vertelt: “Voordat ik naar Join us ging had ik geen vrienden. Ik wilde dat wel graag, maar wist niet hoe ik het moest aanpakken. Tot ik hoorde van Join us. Ik vond het een beetje stom om te gaan. Ik had toch geen probleem? Gelukkig ben ik gegaan. Ik voel me prettig in de groep en heb er leuke vrienden ontmoet waarmee ik afspreek, ook buiten Join us.”

Kom erbij. Join us!

Ben je nieuwsgierig naar Join us? Iedereen is van harte welkom! Jongeren kunnen zich aanmelden via de website. Op www.join-us.nu vind je meer informatie en veel ervaringsverhalen van jongeren. In Gooise Meren werkt Join us samen met Versa Welzijn. Join us is ook actief in o.a. steden als Rotterdam, Dordrecht, Utrecht, Den Bosch, Eindhoven en Tilburg.

Zie hier een tof filmpje over Join Us.

Praktische informatie

In Gooise Meren worden er twee groepen opgestart (12-18 jaar en 18-25 jaar). 

De groepen zijn bij Jongerencentrum Uit-Wijk (Doctor Schaepmanlaan 10-2, Bussum). Deelname aan Join us is gratis. 

Voor meer informatie verwijzen we naar www.join-us.nu/gooise-meren