Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek

Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek is een plek die ruimte biedt voor je eigen ontwikkeling, nadat je een ontwrichtende ervaring hebt meegemaakt. Een plek waar je welkom bent en je jezelf kunt zijn. Een veilige plek waar je, in je eigen tempo, je talenten kunt (her)ontdekken. Een plek waar je een nieuwe rol kunt aannemen.

Omdat iedereen (ook jij) zo’n plek verdient in de samenleving. Om bij te komen, om je ervaringen te delen, om je gesteund te voelen. Om van daaruit jouw plek te (her)vinden in deze samenleving.

Activiteiten

Bij het Herstelnetwerk worden verschillende activiteiten en cursussen georganiseerd. Op de website vind je een overzicht van het cursusaanbod en ontmoetingen waarvoor je je kunt inschrijven.

Activiteiten zoals de verschillende herstelwerkgroepen, inloop en koken bij de gebakken peren staan onder ontmoetingen.

Aanmelden

Wil je meer informatie en/of je aanmelden neem dan contact met ons op via info@herstelnetwerk.nl. Vergeet daarbij niet om je telefoonnummer te vermelden. Ontvang je niet direct een mailtje van ons terug, kijk dan even in je spam.

Mocht je het fijn vinden dan kun je één van ons ook bellen of appen. Als wij niet in de gelegenheid zijn om de telefoon op te nemen bellen wij zo spoedig mogelijk terug.

Nelly Eijlers 

T: 06-13011659

Bereikbaar op dinsdag tussen 09:00 – 17:00 uur
Amanda Gewald 

T: 06-20748628

Bereikbaar op donderdag tussen 09:00 – 17:00 uur