MeeDoen met Mindfulness

MeeDoen met Mindfulness  Corona proof

“er valt een last van me af, ben zoveel rustiger”
“mindfulness heeft me echt geholpen”
“ik heb handvatten gekregen om mijn problemen wat behapbaarder te maken, minder te piekeren en beter te slapen”. 

Dit zijn een paar uitspraken van deelnemers die deze cursus al hebben gevolgd.

Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammer genoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, angst of somberheid,  chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel – dat is het zeker niet – maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar op momenten dat het leven even niet mee zit. 

Voor wie? 
De Basiscursus Mindfulness bestaat uit 8 bijeenkomsten van 2 uur. De cursus is bestemd voor mensen die graag een mindfulness cursus zouden willen doen, maar daarvoor niet de financiële middelen hebben. Je betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor de hele cursus, inclusief werkboek. Cursussen worden in heel Gooise Meren gegeven.  

Introductie-workshop
We organiseren regelmatig introductieworkshops voor iedereen die meer wil weten over mindfulness en deze cursus. Je maakt kennis met de trainer en je ervaart alvast een beetje wat zo’n mindfulness cursus nu eigenlijk inhoudt.

Aanmelden
Als je deze workshop graag wilt bijwonen, geef je dan op door je aan te melden op onderstaand e-mail adres. Bellen mag ook. Je aanmelding is helemaal vrijblijvend en verplicht je tot niets. Omdat we rekening moeten houden met de 1,5 meter maatregel gaan we op zoek naar een passende ruimte zodra we weten hoeveel aanmeldingen er zijn. 

Marie-Anne

Informatie & aanmelden
lesinmindfulness.nl
info@lesinmindfulness.nl
06 245 93 632