Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop Loslaten Hoe doe je dat (bij verslaving)

13 juni, 2020 @ 10:00 - 12:30

Op 13 juni 2020 van 10:00 tot 12:30 Spoor 6, Lindelaan 6 in Bussum
Als naaste van een verslaafden krijg je vaak te horen dat je de verslaafde moet ‘loslaten’. Maar wat betekent dat eigenlijk? Met deze workshop laten wij je zien dat ‘loslaten’ niet betekent dat je iemand moet laten vallen of aan zijn/ haar lot moet overlaten. Je kunt de ander ook ‘anders vasthouden’, zodat je jezelf niet verliest in de problemen van een ander.
Loslaten is een heel persoonlijk proces, waarin ieder zijn eigen begrip en manier van loslaten ontdekt. Het doel van de workshop is om door voorbeelden en ervaringen een eigen weg hierin te vinden. Tijdens de workshop wordt aan de hand van een handig werkboek uitleg gegeven en ga je aan de slag met oefeningen en vragen. Dit werkboek mag je na afloop mee naar huis nemen, zodat je hier altijd in kunt terugkijken.
(Om de veiligheid van de bezoekers te waarborgen, benadrukken wij graag dat deze activiteit uitsluitend voor familieleden en naasten van verslaafden is, niet voor verslaafden zelf)
Praktische informatie:
Programma start om 10:00 tot ca. 12:30, kosten € 25,-.
Aanmelden verplicht en kan via: https://helpmijndierbareisverslaafd.nl/agenda/workshop-loslaten-hoe-doe-je-dat-bussum-juni/

Gegevens

Datum:
13 juni, 2020
Tijd:
10:00 - 12:30