Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Mentale gezondheid in coronatijd – Hoe gaat het écht met je?

26 mei, 2021 @ 20:00 - 21:00

Webinar: Mentale gezondheid in coronatijd – Hoe gaat het écht met je?

Aanmelden? Klik hier.

Veel mensen merken dat deze tijd invloed heeft op hun mentaal welbevinden. Door angst, stress, minder sociale contacten of minder structuur in het leven kan het risico op psychische klachten groter worden. Wat kun je doen om mentaal fit te blijven? Wat doe je als het even wat minder gaat? Bij wie kun je terecht als je je zorgen maakt om jezelf of een ander? En hoe ga je het gesprek aan over psychische gezondheid en hoe het echt met iemand gaat? Deze vragen worden beantwoord in het Webinar ‘mentale gezondheid in coronatijd’.

Voor wie
Iedereen die geïnteresseerd is in of wil werken aan veerkracht en mentale gezondheid (inwoners, vrijwilligers, etc.).

Programma
Keynote spreker van het webinar is dr. Linda Bolier. Zij is schrijfster van de boeken ‘Mentale Fitness’ en het ‘Handboek positieve psychologie’. Linda Bolier is werkzaam bij het Trimbos Instituut als expert op het gebied van mentale gezondheid, veerkracht en welbevinden.

Hiernaast komt Simone Melis van MIND aan het woord. Zij gaat in op hoe je psychische klachten bespreekbaar kunt maken en waar je terecht kunt als je te maken hebt met psychische klachten.

Informatie
Voor vragen over de avond of het programma kunt u contact opnemen met: Rinelle van den Top, adviseur gezondheidsbevordering, r.vandentop@ggdgv.nl

Gegevens

Datum:
26 mei, 2021
Tijd:
20:00 - 21:00