Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Thema avond NAH Hoe nu verder

27 november, 2018 @ 19:00 - 21:30

Dinsdag 27 november 19:00-21:30 uur (inloop vanaf 18:30 uur). Voor wie: Mantelzorgers en naasten, getroffenen, professionals en geïnteresseerden.
Het NAH Pluspunt organiseert op 27 november 2018 een thema-avond voor mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en hun naasten, over hoe zij verder kunnen met het leven na NAH.
Als je hersenletsel krijgt verandert er veel in je leven en het leven van de mensen om je heen. Er zijn vaak lichamelijke én onzichtbare gevolgen, in denken, doen en gevoel. Door deze gevolgen kan het lastig zijn te bedenken hoe je verder kunt in het leven met deze, dikwijls grote, veranderingen.
Op deze avond zullen mensen met Niet Aangeboren Hersenletsel en mantelzorgers hun ervaringen en levensverhalen delen over hoe zij zijn omgegaan met het leven na het hersenletsel. Hierbij wordt ingegaan op hoe je om kan gaan met de veranderingen en gevolgen waar iedereen met hersenletsel mee te maken krijgt en gaan we in op welke manier iemand zijn leven nu kan gaan oppakken en inrichten.
Tijdens deze bijeenkomst is het mogelijk om vragen te stellen en met elkaar in gesprek te gaan om ervaringen uit te wisselen.
De avond is gratis toegankelijk. Een vrijwillige bijdrage voor koffie en thee wordt op prijs gesteld. Deze kan alleen contant worden betaald.
We verzoeken u vriendelijk om ons via de mail even te laten weten met hoeveel personen u komt. Mailen kan naar info@nahpluspunt.nl

Gegevens

Datum:
27 november, 2018
Tijd:
19:00 - 21:30

Locatie

AC Jan Ligthart, Brinklaan 36a, Bussum
Telefoon:
NAH Pluspunt 035-6915100 info@nahpluspunt.nl