Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Theateravond voor mantelzorgers (bij dementie)

14 maart, 2019 @ 19:15 - 22:15

Gratis theateravond voor mantelzorgers van iemand met dementie of beginnende geheugenproblemen.

Alzheimer Nederland, afdeling gooi en Omstreken kiest voor een bijzondere manier om mantelzorgers mee te nemen in de wereld van dementie. Op 14 maart 2019 haalt zij ‘DAG MAMA’ naar Naarden. De veelgeprezen muziek- en theatervoorstelling over omgaan met dementie die in Nederlandse en Belgische theaters furore maakt.

‘Dag Mama’
De voorstelling gaat over een vrouw die zichzelf aan het verliezen is. Met de brandende vraag voor dochter hoe daarmee om te gaan. Het stuk speelt zich af in de nieuwe leefomgeving van moeder: haar kamertje in het verpleeghuis. Hier moeten de werelden van moeder, dochter en zorgprofessional samenkomen. Dit blijkt niet eenvoudig.
De makers van de voorstelling zijn (gepromoveerde) ouderenpsychologen, artiesten en voormalig mantelzorgers. Ze delen de mooiste inzichten en handvatten om het beste te kunnen geven, zodat het leven met dementie zoveel mogelijk een gelukkig leven kan zijn. Voor iedereen.
DAG MAMA geniet grote bekendheid in Nederland en België. Op de website www.ouderwordenmetzorg.nl is nadere informatie te vinden.

De voorstelling vindt plaats op 14 maart 2019 van 19:15 tot 22:15 uur in de Witte Kerk in Naarden. Inloop: 19:00 uur.

GRATIS toegangskaarten zijn per E-MAIL TOT 1 FEBRUARI 2019 aan te vragen bij onderstaande personen die ook informatie kunnen verstrekken.

Contactpersoon: Cees Croes: E: c.croes1@ziggo.nl; T: 06-41399777

Op de aanmelding per E-mail moet DUIDELIJK aangegeven worden:
– de naam van de mantelzorger;
– het volledige adres;
– het telefoonnummer;
– het e-mailadres.
– aantal personen (max. 2):
– als er vervoersproblemen zijn die niet zelf kunnen worden opgelost.

De toegangskaarten worden tussen 1 en 10 maart per E-mail aan u toegestuurd. We verzoeken u deze op 14 maart uitgeprint bij u te hebben.

Gegevens

Datum:
14 maart, 2019
Tijd:
19:15 - 22:15

Locatie

Witte kerk, Naarden
Telefoon:
06 41 399 777 c.croes1@ziggo.nl