Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Start: Familie en naasten herstelwerkgroep

5 april, 2022 @ 19:00 - 21:00

Een dierbare met een kwetsbaarheid is niet alleen voor uw dierbare ingrijpend, maar kan ook voor u ingrijpend zijn. Soms kunt u het gevoel krijgen dat u er alleen voor staat. Hoe zorg ik ervoor dat het goed met mijn dierbare gaat? Dit is een veelgestelde maar ook complexe vraag.

Kwaliteit van leven, zelfinzicht, je grenzen aangeven, zelfvertrouwen, angst voor terugval, communiceren, openheid en hulp vragen, acceptatie, verwachtingen van jezelf en van je dierbare, eigen behoeften en regie over eigen leven…deze onderwerpen zijn voor veel mensen herkenbaar.

Tijdens de herstelwerkgroep voor naasten is ruimte om de bovenstaande thema’s te bespreken met elkaar. Het Herstelnetwerk verzorgt deze avond samen met Versa Welzijn.

De herstelwerkgroep voor naasten is een gespreksgroep. Onder begeleiding van (familie) ervaringsdeskundigen komt de groep eens per drie weken bij elkaar. Door met elkaar in gesprek te gaan, komt er ruimte om beter om te gaan met de situatie.

U leert door herkenning, erkenning en reflectie:

Uw sterke kanten te ontdekken en inzetten
Uw eigen kracht te (her)vinden
Om te gaan met situatie
Inzicht in uzelf te krijgen
In een veilige omgeving contacten aan te gaan
Wanneer
Elke 1e dinsdag van de maand

Startdatum
Dinsdag 5 april 2022, daarna elke 1e dinsdag van de maand

Tijd
19.00-21.00 uur

Locatie
Wijkcentrum Uit-Wijk, Dr. Schaepmanlaan 10, 1402 BT in Bussum

Aanmelden
Wil jij je aanmelden of weten of deze cursus bij jou past? Mail ons! Vergeet niet om je telefoonnummer te vermelden.
Let op: na aanmelding ontvang je een bevestiging. Als je deze niet ontvangt, kijk dan even in je spam of ongewenste e-mail.

Je kunt je ondanks de corona-maatregelen gewoon blijven aanmelden. We kijken naar oplossing op maat per cursus of werkgroep.

info@herstelnetwerk.nl

Gegevens

Datum:
5 april, 2022
Tijd:
19:00 - 21:00