Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

Bijeenkomst: Ontmoeten en Verbinden

16 november @ 16:30 - 19:30

Op donderdag 16 november 2023 , 16.30-19.30 uur, organiseert het netwerk Mentaal Welzijn Gooise Meren de bijeenkomst: ‘Ontmoeten en verbinden’ in het gemeentehuis Gooise Meren, Bussum.
Reserveer de datum van de netwerkbijeenkomst alvast in je agenda:

Elkaar opzoeken en samenwerken is actueler dan ooit. Met de komst van het Integraal Zorg akkoord, is het niet de vraag óf we samen werken maar hóe we dit gaan doen. Het Netwerk wil alle betrokkenen deze avond de kans bieden om elkaar te ontmoeten, kennis te delen en de samenwerking op te zoeken.
‘Niet elke vraag is een zorgvraag en niet elke vraag hoeft medisch beantwoord worden’, klinkt het in het Integraal Zorgakkoord. Daarom is het belangrijk en leuk om elkaar goed te informeren en te kijken welk aanbod organisaties zoals buurthuizen, inloophuizen, maatjesprojecten en kerken hebben.

Op deze avond kan je als hulpverlener, begeleider, naaste of hulpvrager op zoek gaan naar passend aanbod op de Meet & Greet markt. Collega’s van organisaties gaan graag met je in gesprek, zodat we met elkaar vraag en aanbod kunnen matchen.
De uitnodiging met het programma sturen we later nog rond.
Stuur deze vooraankondiging gerust door aan andere geïnteresseerden.

Hartelijke groet,
Namens het netwerk Mentaal Welzijn Gooise Meren*
* Netwerk Mentaal Welzijn Gooise Meren is een praktisch samenwerkingsverband van vrijwilligers, ervaringsdeskundigen en professionals van:

Versa Welzijn, Stichting Maatjesproject, Kwintes, GGZ Centraal, Gemeente Gooise Meren, Arbeids- en Trainingscentrum Bussum, Stichting MEE, Leger des Heils, Herstelnetwerk Gooi en Vechtstreek

Gegevens

Datum:
16 november
Tijd:
16:30 - 19:30