Na de zomer: Mindfulness / Aandachttraining

-

Start na de zomer. 

Doel: Laagdrempelige trainingen aanbieden waarbij bewoners kunnen oefenen met het aandachtig aanwezig te zijn in het moment en dit leren toepassen in het dagelijks leven. Het reduceren van stress, angst of spanningsklachten of ermee leren omgaan. Het bewust worden van gedachten, gevoelens en lichamelijke gewaarwordingen en hier oordeel loos naar leren kijken.

Doelgroep: mensen die kampen met spanningsklachten of slapeloosheid of veel piekeren of die kampen met een laag zelfbeeld of veel innerlijke kritiek. mensen die moeilijker bij een reguliere mindfulness training aansluiten omdat dit te duur is of omdat de bijeenkomsten niet aansluiten in taalgebruik, duur van de bijeenkomst of grootte van de groepen.

In 8 bijeenkomsten leer je om met vriendelijke, niet oordelende aandacht alert en aanwezig te zijn. Je leert als het ware jouw eigen denkprocessen en gevoelens te observeren. Dit doen wij doormiddel van meditatieve oefeningen zoals de bodyscan en ademhalingsoefeningen. (max 10 deelnemers)
 

Informatie

  • Waar: Bosshardt Het Trefpunt Wilhelminaplantsoen 14, Bussum (zij-ingang kerk)
  • Wanneer: Na de zomer 
  • Kosten: gratis.
     

Aanmelden

Wil jij je aanmelden of weten deze cursus bij jou past? Mail ons! Vergeet niet om je telefoonnummer te vermelden.

Anne Tuk
06-11218291
anne.tuk@legerdesheils.nl