Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Introductieworkshop Mindfulness

5 maart, 2020 @ 19:30 - 21:30

* Chronisch last van stress?
* Kun je maar niet stoppen met piekeren?
* Voel je je vaak angstig of ben je somber en maak je je overal zorgen om?
* Woon je in de regio Gooise Meren en heb je niet zoveel te besteden?
* MELD JE DAN NU AAN !

Flyer Mindfulness maart 2020

Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammergenoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, angst of somberheid, chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel – dat is het zeker niet – maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar voor chronische stress en allerlei vervelende psychische en fysieke klachten. En zeg nou zelf, geld zou dan toch eigenlijk geen belemmering mogen zijn!

Voor wie?
De Basiscursus Mindfulness van 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur is bestemd voor inwoners van Gooise Meren die last hebben van psychische klachten en graag een mindfulness cursus zouden willen doen maar daarvoor niet de financiële middelen hebben. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers. Je betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor de hele cursus inclusief werkboek

Meer weten?
Schrijf je dan in voor de introductieworkshop. Je maakt kennis met de trainer die al je vragen kan beantwoorden én je ervaart alvast een beetje wat zo’n mindfulness cursus nu eigenlijk inhoudt.

Datum introductieworkshop 
maandag 05 maart 2020
wijkcentrum Uit-Wijk in Bussum
Dr. Schaepmanlaan 10
tijd : 19:30 tot 21:30 uur

Startdatum mindfulness cursus
maandag 12 maart 2020
tijd : 19.30 – 21.30 uur.

Gegevens

Datum:
5 maart, 2020
Tijd:
19:30 - 21:30