Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Introductie Mindfulness Muiderberg

16 maart, 2022 @ 19:30 - 21:30

MeeDoen met Mindfulness 2022

Mindfulness Cursus voor “de smalle beurs” 

Eigenlijk zou iedereen ooit in zijn leven een cursus mindfulness moeten kunnen volgen. Maar jammergenoeg is dat voor veel mensen niet haalbaar om de eenvoudige reden dat het een kostbare investering is. Vooral als je worstelt met veel stress, piekeren, angst of somberheid, chronische pijnklachten, dan is deze training een aanrader. Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel – dat is het zeker niet – maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar voor chronische stress en allerlei vervelende psychische en fysieke klachten.

Voor wie?
De Basiscursus Mindfulness van 8 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur is bestemd voor inwoners van Gooise Meren (Naarden, Bussum, Muiden en Muiderberg), die graag een mindfulness cursus zouden willen doen, maar daarvoor niet de financiële middelen hebben. Je betaalt een eigen bijdrage van € 25,- voor de hele cursus, inclusief werkboek. Dit voorjaar start er een cursus in wijkcentrum Uit-Wijk in Bussum en in wijkcentrum De Rijver in Muiderberg.

Meer weten?
Schrijf je dan zonder enige verplichting in voor de introductieworkshop op 10 maart in Bussum of 16 maart in Muiderberg. Je maakt kennis met de trainer die al je vragen kan beantwoorden én je ervaart alvast een beetje wat zo’n mindfulness cursus nu eigenlijk inhoudt. En als je vast wat meer wilt lezen over mindfulness, ga dan naar de website www.lesinmindfulness.nl

Locatie: De Rijver Muiderberg

Gegevens

Datum:
16 maart, 2022
Tijd:
19:30 - 21:30