Laden Bijeenkomsten

« Alle Bijeenkomsten

  • Dit evenement is voorbij.

Dag van de Ervaringsdeskundigen 2020

9 april, 2020

AFGELAST 
Herstelnetwerk G&V on tour
Dag van de Ervaringsdeskundigen 2020
Ga jij met ons mee?! Wij nodigen je uit om met ons mee te gaan om op deze speciale lustrum editie van de Dag van de Ervaringsdeskundige in Rotterdam op donderdag 9 april 2020.
Ben jij op wat voor manier dan ook verbonden aan het Herstelnetwerk G&V of lever jij een waardevolle bijdrage aan onze missie voor een inclusieve samenleving waarin iedereen mag en kan meedoen. Geloof jij net zoals wij in de kracht van het verhaal en het bespreekbaar maken van psychische uitdagingen?
Het Herstelnetwerk G&V maakt zich vooral in de regio Gooi & Vechtstreek kwartier door laagdrempelig, zichtbaar en present te binnen bij de zorgaanbieders als binnen in het sociaal domein. Met het team Herstelnetwerk 2020 zoeken wij de verbinding doormiddel van onze projecten, activiteiten en evenementen voor, door en met inwoners van deze prachtige regio.
Er zal een touringcar vertrekken vanuit Bussum, we verzamelen daar in alle vroegte op de parkeerplaats van de Mauritzhof. Je wordt daar ontvangen door team Herstelnetwerk2020, samen gaan we op stap om onze regio en het Herstelnetwerk G&V te vertegenwoordigen op deze landelijke dag waarbij het inzetten van ervaringskennis en ervaringsdeskundigheid centraal staan. In onze bus is plek voor maximaal 50 mensen, en dit is dan ook het aantal toegangskaarten die wij gereserveerd hebben. De kosten voor deze dag incl. toegangskaart, busreis, versnaperingen en wat te drinken onderweg is 12,50 p.p. , per persoon kunnen er maximaal 4 kaarten worden besteld. Stuur een mail naar tour@herstelnetwerk.com . Heb je vragen of wil je meer informatie bel dan op werkdagen tijdens kantoor uren naar 035-6955502 of mail naar info@herstelnetwerk.com (Bij geen gehoor wordt je automatisch doorverbonden met de receptie van de Mauritzhof, Je kan hen vragen om een terugbelverzoek naar Nikey Puper te mailen, zij neemt dan binnen 2 werkdagen contact met je op)

Gegevens

Datum:
9 april, 2020